Stevens & Cie dient een reputatie van 65 jaar hoog te houden

Stevens & Cie Wissel/Exchange NV is een familiebedrijf waarvan de oorsprong teruggaat tot 1946 toen Alfons Stevens een carrière als zelfstandig wisselagent begon. In de loop van de jaren 1960 werd Alfons opgevolgd door zijn zoon Leo Stevens die het bedrijf sterk deed groeien. Sinds het begin van de jaren 1990 is de leiding in handen van twee kinderen van Leo: Ingrid en Marc Stevens. Zowel Ingrid als Marc zijn beëdigde effectenmakelaars.

Stevens & Cie is met voorsprong het oudste wisselkantoor en goudhandelhuis in Antwerpen. Stevens & Cie hanteert een strikte deontologie met betrekking tot haar dienstverlening aan het cliënteel en baseert zich daarvoor op de waarden die teruggaan tot de stichter: integere medewerkers, scherpe koersen, ruime voorraad, stevige balans en een concurrentieel netwerk van binnen- en buitenlandse tegenpartijen. Haar cliënteel bestaat zowel uit particuliere als institutionele cliënten.

Stevens & Cie staat objectief tegenover goud als beleggingscategorie. Een goudbelegging past in het gediversifieerd beheer van uw vermogen net zoals een belegging in onroerend goed of een effectenportefeuille bestaande uit aandelen en/of obligaties. Onze zustervennootschap Leo Stevens & Cie BVBA (www.leostevens.com) is een beursvennootschap actief in private banking. De activiteiten van Stevens & Cie NV zijn strikt gescheiden van de activiteiten van Leo Stevens & Cie BVBA.

Wisselkantoor1080